sursa foto: ufc.com

Veteranul Yoel Romero se va lupta cu „speranța” Paulo Costa

Fostul pretendent la centura categoriei middleweight, Yoel Romero, se va lupta cu promițătorul brazilian Paulo Costa. Ei vor păși în cușcă pe 3 noiembrie la gala UFC 230 din Madison Square Garden, New York.

Se anunță a fi o luptă interesanta, de o parte, Yoel Romero, care a pierdut 2 din ultimele 3 meciuri (ambele cu Robert Whittaker) și va dori sa revină cu o victorie categorică. De cealaltă parte, Paulo Costa, noul star brazilian cu un record imaculat, 12 victorii, nicio înfrangere. Costa a impresionat prin puterea sa de knock out, lucru demonstrat de cele 11 lupte pe care le-a câștigat astfel.

Avem totuși 2 luptători asemănători din multe puncte de vedere: fizic masiv, putere si explsovitate mare și niciunul dintre ei nu pare să aibă un cardio foarte bun. Diferențele majore dintre ei sunt de vârstă  (Romero – 41 de ani, Costa – 27), de experiență (Romero – 16 lupte în MMA și 45 în lupte libere; Costa – 14 lupt în MMA) și de stil, Romero fiind un wrestler decorat, iar Costa fiind clar un striker.

 

Categories
Uncategorized

RELATED BY