Zi mare pentru iubitorii de MMA din România

8 sportivii români vor lupta astăzi în semifinalele Campionatelor Europene de MMA ce au loc în București la Rin Grand Hotel.

Primul sportiv din echipa țării noastre, Radu Zarioiu, s-a dovedit cel mai spectaculos sportiv român, el reușind până acum 2 victorii înainte de limită, ultima realizată în primul minut al primei reprize.
Cel de-al doilea, Cristian Iorga, medaliat cu bronz la mondialele din Las Vegas a reușit cea de-a doua victorie la decizie în cadrul categoriei 70.2 kg.
Astăzi vor lupta pentru intrarea în finale Mihai Dorobantu și Yamato Zaharia la categoria supergrea, Raluca Dinescu – medaliată cu argint la europenele din 2015 și 2016 și una dintre favoritele categoriei 52.2 kg, Iulia Ghita la categoria 56.7 și Mavru Ana Maria la categoria 47.6 de kg.
Cel de-al optulea sportiv român, Bogdan Grad, ce luptă pentru Austria îl poate întâlnii pe Cristian Iorga mâine în finale, daca cei doi sportivi vor reuși să treacă de meciurile de astăzi. Au toate șansele să se întâlnească, având în vedere traseu competițional de excepție avut pâna acum.

Meciurile pot fi vizionate la Sala București din incinta hotelului Rin Grand Hotel sau online pe diviziamma.ro/video-tv/ prin intermediul platformei IMMAF.TV, în sistem ppv, pentru doar 4.99 euro.

Este primul eveniment de acest gen organizat în România prin colaborarea dintre Federația Internaționala de Arte Marțiale Mixte (IMMAF) și Federația Română de Kempo, competiție ce a strâns 24 de țări.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să ne susțineți.

Categories
Uncategorized

RELATED BY