Europeanul de MMA din Bucuresti transmis live pe IMMAF.TV

În perioada 18-22 iunie 2018, de la ora 11:00 in BUCUREȘTI, ROMÂNIA – de la Rin Grand Hotel  Federația Internațională de MMA (IMMAF) va avea două turnee, care pot fi vizionate live pe noua platformă immaf.tv.

Cele două turnee: Campionatul European pentru Seniori -2018  și  Open-ul European de Tineret vor fi disponibile pentru vizionare în întreaga lume,  la doar 4,99 euro.

Evenimentul este organizat în colaborare cu  Federația Română de Kempo, iar turneele de MMA amator națiune vs. națiune din cadrul IMMAF se vor desfășura simultan la  Rin Grand Hotel peste cateva zile.

Evenimentul principal are 126 de concurenți din 23 de țări, în timp ce Campionatul de Tineret  inaugural pune în competiție aproximativ  30 de sportivi din 10 țări.  Puteti vedea listele cu sportivii cu ajutorul platformei mynextmatch.com, după ce vă veti autentifica.

Campionatul European  de Tineret  IMMAF, in format OPEN Y primul concurs de acest fel pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18,19 și 20 de ani. Competițiile pentru tineret sunt conforme cu regulile standard pentru amatori. Scopul lor este acela de a oferi ocazia ca stelele tinere să crească și să strălucească împotriva concurenților care au o experiență similară.

În conformitate cu scopul IMMAF, ele creează un mediu de concurență mai sigur pentru adulții tineri care nu și-au atins încă vârful fizic.

În urma recentei uniuni cu concuren’a de pâna acum Asociației Mondiale de Arte Marțiale Mixte (WMMAA), acesta este primul turneu IMMAF unde se vor întâlni sportivi din ambele entități în drumul spre titlul campion mondial unificat la amatori, care va avea loc la sfârsitul acestui an în Bahrain. Uniunea celor două foruri internaționale vine la recomandarea GAIFS, fost SPORTACCORD,  în vederea acceptării ca membru sub această umbrelă a federațiilor.

Uniunea dintre afiliații celor două entități internaționale s-a întamplat și la nivel local în multe țări, precum și în Romania, unde,  cele doua entitati Federația de Arte Martiale Mixte (RMMAF) și Federatia Române de Kempo colaborează pentru o mai bună gestionare și dezvotare a acestui sport la nivel local. În acest moment, Federația Româna de Kempo fiind singurul membru oficial al IMMAF ceea ce face ca la nivel național sa fie forul care gestionează acest sport în România.

Președintele IMMAF, Kerrith Brown, a declarat: “Lansarea IMMAF.TV este o altă piatră de hotar fantastică pentru IMMAF, care ne permite să ne conectăm în timp real, acum, cu fanii MMA din întreaga lume”.

La această ediție, din partea României vor lupta 12 sportivi. Sperăm sa avem alături de ei cât mai multi susținători!

Categories
Fighting SportsStiri

RELATED BY