Sursa foto: mmafighting.com

Yana Kunitskaya – despre lupta cu Cris Cyborg de la UFC 222 – “a fost o experienţă ciudată”

 

În meciul de sâmbătă seară de la UFC 222, Yana Kunitskaya a avut momentele ei de strălucire în faţa formidabilei Cris Cyborg.  După ce a punctat un takedown în prímele minute, a reuşit să controleze spatele şi să fie o ameninţare pentru campioană.

Situaţia s-a schimbat repede şi a ajuns sub Cris Cyborg, care a lovit-o până la oprirea meciului. În timpul conferinţei de presă de după meci, rusoaica, în vârstă de 28 de ani a vorbit despre performanţa ei şi despre cât a fost de dezamăgită că nu a reuşit să profide de momentele în care a fost în avantaj.

“De asta sunt atât de tristă,” a spus Kunitskaya. “ Pentru că am simţit că pot controla lupta la un moment dat, dar aţi văzut ce s-a întâmplat”.

Cu numai câteva săptămâni înainte, Kunitskaya a acceptat lupta cu Cyborg pentru a înlocui main eventul – lupta de titlu dintre Max Holloway şi Frankie Edgar. A fost şi prima ei luptă la 65 de kilograme, după ce ultímele ei patru meciuri au fost la 62 de kilograme.

Cu tóate că arăta încredere înainte de meci, Kunitskaya a recunoscut că a fost copleşită de emoţii o dată ce a intrat în cuşcă cu luptătoarea considerată cea mai dominantă.

“Da, a fost o experienţă ciudată,” a spus  Kunitskaya despre lupta cu Cyborg. “ Am avut emoţii şi sper să revin cât de repede posibil.”

“ Cred că am avut emoţii pentru că mă întâlneam cu Cris Cyborg, o luptătoare foarte mare şi nu eram nici în categoria mea. Dar a fost numai o problem mental, am să încerc să rezolv asta şi să mă întorc mai puternică.”

Kunitskaya, care acum are un palmares de 10-4 (cu 8 victorii înainte de limită), a anunţat că se va muta înapoi la categoria ei, 62 de kilograme.

Categories
MMA

RELATED BY