Sursa foto: mmafighting.com

UFC 222 – Yana Kunitskaya: Nu cred că Cyborg are forţă de KO

 

Pretendenta la titlul categoriei pană, Yana Kunitskaya, nu crede pera mult în forţa de KO a lui Cris Cyborg.

Chiar şi până să semneze cu UFC, Cris Cyborg era considerată drept una dintre cele mai dominante femei din sport. Înainte de a-şi face debutul în UFC, în mai 2016, deja avea un palmares de  13 meciuri din 17, câştigate înainte de limită, dintre care 8 în prima rundă.

Totuşi, în ciuda realizărilor sale, pretendenta Yana Kunitskaya nu crede prea mult în abilitatea campioanei de a-şi termina adversarele.

“Ştiu că este puternică dar un cred că are forţa pentru KO, a afirmat Kunitskaya pentru MMAJunkie într-un interviú dinaintea luptei. Nu are KO-uri clare, în care fete să cadă, aşa cum are Holly Holm. Dar da, este dură. Termină toate meciurile prin KO tehnic. Cred că şi eu sunt puternică, destul de puternică pentru a mă compara cu ea.”

Rusoaica, în vârstă de 28 de ani nu este deloc agitată de oportunitatea pe care o are înaintea ei, mai ales după ce a văzut cea mai recentă luptă a lui Cyborg, împotriva lui Holly Holm la UFC 219 în decembrie.

“Nu simt nicio presiune, a spus Kunitskaya. Toată lumea are slăbiciuni iar ultima ei luptă cu Holly a durat cinci reprise şi a arătat mult. Mă pregăteam pentru toate şi  găseam goluri peste tot – atât în striking cât şi în grappling. Încerc să mă pregătesc pentru orice.”

Cyborg şi Kunitskaya vor fi capul de afiş pentru UFC 222, care va avea loc la T-Mobile Arena în Las Vegas.

Categories
MMA

RELATED BY