Sursa foto: youtube.com

Conor McGregor : ”Dacă Mayweather nu va lupta în UFC, îl voi urmări pentru tot restul zilelor”

 

Săptămâna aceasta Floyd Mayweather l-a tachinat pe McGregor prin intermediul reţelelor media cu privire la o potenţială confruntare în UFC. Miercuri noaptea, Conor a fost abordat de reporterii prezenţi la un eveniment de caritate din New York la care acesta a luat parte, şi a fost întrebat ce părere are despre zvonurile lansate.

McGregor a răspuns că îl aşteaptă oricând, şi că momentan este în negocieri pentru stabilirea următorului adversar. Printre opţiuni se numără actualul campion interimar la categoria lightweight ( Tony Ferguson), neînvinsul Khabib Nurmagomedov, trilogia Nate Diaz este încă în discuţie, şi bineînţeles revanşa cu Mayweather este încă în cărţi. McGregor s-a declarat mulţumit de multiplele opţiuni avute şi aşteaptă rezultatul negocierilor pentru a stabili cea mai bună variantă

Miercuri după amiază Mayweather a postat un video cu el în cuşca de MMA, făcând comentariul “Floyd ‘Money’ Mayweather” , MMA – care ar fi şansele.

McGregor a reacţionat, spunând că Mayweather va regreta dacă toate acestea vor rămâne doar la stadiul de vorbe şi nu se va ţine de cuvânt, aşa cum şi el şi-a respectat promisiunea şi a acceptat înfruntarea în ringul de box.

Directorul Showtime Sports, Stephen Espinoza, cu care Mayweather a colaborat îndeaproape destul de mult timp, a afirmat pentru TMZ că nu exclude în totalitate un rematch dintre Money Maker şi McGregor, de data aceasta în cuşca UFC-ului.

Espinoza plănuieşte să deschidă acest subiect cu Mayweather în decursul săptamânii următoare, când îl va întâlni la Super Bowl, şi a mai spus despre Floyd că are capacitatea de face să se întâmple orice îşi pune în minte

Espinoza se declară pregătit să îl susţină pe Mayweather în această luptă, pe care o va accepta doar în schimbul unei sume de 9 cifre.

Mayweather şi McGregor s-au întâlnit în August 2017 în Las Vegas, Conor fiind învins prin TKO în repriza a zecea, după 9 reprize echilibrate, Mayweather şi-a estimat câştigul în urma meciului undeva în jur de 300 milioane de dolari, în timp ce McGregor a declar în jur de 100 milioane de dolari. Cu un număr de vânzări de 4.3 milioane pay-per-view în America de Nord, aceasta confruntare rămâne în continuare ”meciul secolului”

Un rematch dintre cei doi în UFC va fi fără îndoială un eveniment major, care va umple buzunarele tuturor celor implicaţi.

McGregor a afirmat că, în cazul în care Mayweather va lupta în Octogon, acesta va avea tot respectul său.

Categories
MMA

RELATED BY