Sursa foto: vothaut.vn

Cris Cyborg: Am fost de acord să lupt cu Amanda Nunes la UFC 226 pe 7 Iulie

 

După ce a insistat că vrea să lupte cu una dintre luptătoarele de top la categoria pană în locul capioanei la o categoria superioară, Amanda Nunes, Cyborg – pe numele real Cristiane Justino – şi-a schimbat părerea şi a fost de acord să îşi apere titlul în faţa “Leoaicei” la UFC 226 pe 7 Iulie.

Cyborg a postat noutăţile pe Facebook, deşi meciul nu a fost făcut oficial.

“Am fost de acord să lupt cu Amanda Nunes pe 7 Iulie în Las Vegas,  la UFC 226, în cadrul Săptămânii Internaţionale de Luptă”, a spus Cyborg.

“Acum aştept ca managerul meu să lucreze cu UFC la detalii, pentru a face oficial Super Fight-ul Cyborg vs Nunes. Naţiunea Cyborg, noi  împotriva lor!”

Justino, în vârstă de 32 de ani, şi-a făcut debutul în UFC în 2016 şi s-a impus drept cea mai bună luptătoare din promoţie. După ce a învins întreaga divizie Invicta, la categoria pană între 2013-2016,Cyborg a luptat în UFC 145 cu Tonya Evinger pe care a învins-o prin KO şi şi-a apărat titlul în faţa lui Holly Holm la UFC 219, în faţa căreia s-a impus printr-o decizie unanimă.

Adversara ei, Nunes, în vârstă de 29 de ani, a intrat în istorie după ce a făcut-o KO pe Ronda Rousey, în numai 48 de secunde şi şi-a apărat titlul la UFC 207. Nunes, cu centura neagră la BJJ, şi-a apărat titlul şi în faţa Valentinei Shevchenko anul trecut şi este numărul 13 în rankings.

Preşedintele UFC Dana White a creat acest superfight campioană vs campioană, între Cyborg şi Nunes la începutul acestei luni şi un anunţ formal se va face zilele următoare.

Categories
Stiri

RELATED BY