Sursa foto: bloodyelbow.com/

Dana White reacţionează la mutarea Rondei Rousey din UFC la WWE

 

În timpul weekend-ului, fosta campioană UFC Ronda Rousey a încheiat tranziţia de la MMA la wrestlingul profesionist, după lungi perioade de zvonuri. Sportiva a fost prezentă la un eveniment WWE, unde a anunţat că a semnat cu promoţia. Ea a afirmat că nu exclude întoarcearea la MMA într-o zi, dar că îi este clar că deocamdată, wrestlingul profesionist este viitorul ei imediat următor. Preşedintele UFC Dana White se pare că îi respectă decizia.

Vorbind cu Adam Hill de la Las Vegas Review-Journal, White a spus că e bucuros pentru împlinirea visurilor Rondei.

“Sunt foarte bucuros pentru ea”, a spus White. “Iubeşte wrestlingul profesionist şi a fost mereu un mare fan al acestuia deci ştiu ce înseamnă pentru ea. Ea îndeplineşte tot ce îşi doreşte.”

După ce a suferit înfrângeri la rând în ultimele două lupte, s-a vehiculat că Ronda va face trecerea la wrestlingul profesionist. Rousey a fost un wrestler toată viaţa, până şi numele ei de scenă vine de la faimosul wrestler profesionist “Rowdy” Roddy Piper, iar partenerul ei de antrenament şi prietenul ei, Shayna Baszler este în prezent în WWE.

Rousey a apărut anterior la Wrestlemania 31, într-un scurt episod cu Dwayne “The Rock” Johnson şi toate semnele sugerează că Rousey va face parte din evenimentul Wrestlemania de anula cesta, din nou alături de “The Rock”.

Rousey a fost prima femeie campioană în UFC şi s-a retras din MMA cu un palmares de 12-2 şi cu recordul de cele mai multe meciuri de apărare a titlului de către o femeie.

Categories
Fighting Sports

RELATED BY