sportsnet.ca

Dana White: Conor McGregor îşi doreşte foarte tare să lupte din nou cu Mayweather

Dana White spune că McGregor trebuie să se întoarcă la MMA dar că irlandezul îşi doreşte foarte tare încă o şansă cu Floyd Mayweather.

Au trecut patru luni de la debutul lui McGregor în boxul profesionist într-un meci în faţa lui Floyd Mayweather Jr, meci care i-a adus încasări spectaculoase.

În timp ce nu ştim când se va întoarce în MMA, spune că îşi doreşte o luptă adevărată. Preşedintele UFC Dana White îşi doreşte ca el să se întoarcă în octagon, unde este cel mai mare star al sportului, însă a constatat cât de mult îşi doreşte o revanşă cu Floyd.

“Conor îşi doreşte că lupte din nou”, a afirmat White recent pentru FS1. ”I-am spus lui Conor că ce a făcut a fost extraordinar. Vorbeam cu partenerul meu şi spuneam: Doamne, l-am găsit pe băiatul ăsta acum patru ani în Irlanda. A ajuns în repriza a şasea cu Floyd Mayweather. Intră în repriza a şaptea.”

S-a descurcat foarte bine însă Conor nu a fost încântat de performanţa lui şi evident credea că poate câştiga meciul.

McGregor a fost dezamăgit de decizia arbitrului Robert Byrd de a opri meciul, în momentul în care irlandezul era încă în picioare. A fost singura dată când Conor a pierdut prin KO, fie în MMA, fie într-un alt sport.

Întorcându-ne la MMA, White spune că abia aşteaptă ca McGregor să se întoarcă în UFC la vară, împotriva campionului interimar Tony ferguson, care deocamdată se recuperează după o operaţie la umăr.

Categories
MMA

RELATED BY