Sursa foto: mmamania.com

Dana White: Amanda Nunes este adversarul pe care îl vreau pentru Cyborg

Campioana UFC la categoría pană, Cris Cyborg, tocmai şi-a apărat cu succes titlul în faţa lui Holly Holm, însă rămâne o provocare gpsirea adversarelor pentru următoarele meciuri. Practic, singura adversară pe categoría lui Cyborg este Megan Anderson care este retrasă pe termen nelimitat din cauza unor problema personale nedezvăluite.

Dana White a afirnat recent că în cazul în care totul merge conform planului, am putea să vedem un meci între Cyborg şi campioana categoriei superioare, Amanda Nunes.

“Amanda Nunes vrea să lupte cu ea”, a spus White. “Ăsta este un meci de făcut şi plănuiesc asta. După cum ştiţi, Amanda este o luptătoare mare, puternică. Cred că ar face un meci bun cu Cyborg.”

“Cyborg vrea să lupte şi vom încerca să îi facem un meci cât de repede posibil”, a continuat White. “De îndată ce Amanda este pregătită pentru meci, vom începe pregătirile”.

Nunes (15-4) a luptat numai o dată în 2017, când a câştigat la decizie cu Valentina Shevchenko la UFC 215. Şi-a început cariera de MMA la categoría pană şi a obţinut un pamares de 6-1, înainte de a trece la categoría imediat superioară în Septembrie 2011.

Cyborg vs Nunes ar însemna un numai un meci de campioană contra campioană dar şi Brazilia vs Brazilia, ceva ce Cyborg spune că un îi place.

“Aş lupta cu Amanda însă nu am niciun interes să o fac”, a spus Cyborg în august. “Suntem două brazilience şi asta ar însemna că o braziliancă ar fi învinsă. De ce să facem asta dacă reprezentăm aceeaşi ţară? Suntem noi împotriva lumii.”

Răspunsul lui Dana vis-a vis de acestea a fost: “Când eşti campion mondial, nu contează dacă lupţi cu un brazilian, german puerto rican sau cubanez. Lupţi cu cine vine şi încearcă şă îţi ia centura.”

Urmează să vedem dacă meciul se va materializa.

 

Categories
MMA

RELATED BY