Sursa foto: mmafighting.com

Multipla campioană de Jiu-Jitsu Brazilian Mackenzie Dern îşi face debutul în UFC în martie

Se pare că planurile lui Mackenzie se concretizează. Multipla campioană de grappling a debutat în MMA în iulie 2016, cu gandul de a ajunge în cea mai mare promoţie de MMA.

Pe 8 decembrie, în Kansas City, Missouri,, a întâlnit-o pe Kaline Medeiros în Invicta FC. Lupta a avut şi un alt scop, în afară de a obţine o victorie. Ea a trebuit să demonstreze că poate să ajungă în limitele categoriei 52 de kilograme. O dată reuşit acest lucru, intrarea în UFC devenea o certitudine, iar asta a fost exact ce s-a întâmplat.

Cu un palmares de 5 victorii şi 0 înfrângeri, conform MMA Fighting, sportiva în vârstă de 24 de ani o va înfrunta pe Ashley Yoder la UFC 222. Ashley are un palmares de 5-3 şi a debutat în 2014. Ea a ajuns în UFC în urma unei victorii în faţa lui Amber Broown, însă a pierdut cele două lupte în promoţie în faţa lui Justine Kish şi Angela Hill.

UFC 222 este programat pentru 3 martie în Las Vegas, Nevada. În cadrul evenimentului îşi va face întoarcerea Cat Zingano, care va lupta cu Ketlen Vieira, iar la categoría grea, Stefan Struve îl întâlneşte pe Andrei Arlovski. Până în momentul de faţa, nu s-a anunţat main-eventul.

Categories
Stiri

RELATED BY