Sursa foto: vothaut.vn

Cris Cyborg ar vrea să aibă oportunitatea sa facă un meci de box, precum Conor McGregor

 

Cris Cyborg: “Dacă aş avea oportunitatea, ca McGregor, să fac un meci de box, mi-ar plăcea să fac asta”.

Superfight-ul dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor de vara trecută, a deschis apetitul şi altor luptători pentru meciuri în alte disipline decât cele care i-au consacrat.

La câteva luni de când McGregor a fost făcut KO de Mayweather, Preşedintele UFC Dana White şi-a anunţat planurile pentru Zuffa boxing şi urmează să aibă discuţii cu figuri importante din box pentru a pregăti terenul pentru 2018.

Cris Cyborg a fost primul atlet care şi-a exprimat interesul pentru un meci de box.

Cyborg a concurat în mai multe discipline de-a lungul anilor şi a câştigat mai multe titluri în MMA, wrestling şi JiuJitsu Brazilian, însă nu a păşit niciodată în ringul de box pentru un meci profesionist.

“Ar fi drăguţ să termin cariera cu un meci de box în palmares dar nu ştiu dacă se va întâmpla asta”, a spus Cyborg în timpul unei conferinţe îniantea meciului de apărare a titlului cu Holly Holm la UFC 219.
“Dana ştie asta. I-am spus că mi-ar plăcea să am oportunitatea lui McGregor să fac un meci un box. Îmi iubesc job-ul, iubesc să lupt şi să concurez”.

“Nu aş vrea să termin cariera şi să mă gândesc la ce aş fi putut să fac. Vreau să o fac. Trebuie să mă antrenez din greu şi să fiu pregătită pentru când vor avea o oportunitate pentru mine”.

Deşi următoarea luptă va fi în octogon, Cyborg va avea şansa să lupte cu fosta campioană Holly Holm la UFC 219. Evenimentul are loc pe 30 Dec la T-Mobile Arena în Las Vegas, Nevada.

Categories
UFC

RELATED BY