sportsnet.ca

Mayweather pune capăt declaraţiilor lui White referitoare la negocierile cu UFC

Floyd Mayweather nu îşi doreşte să lupte în UFC. Ca de obicei, boxerul se joacă cu mass media. În urmă cu câteva zile, după ce a afirmat că ar putea face un miliard de dolari dacă ar lupta în UFC, Dana White a confirmat că sunt discuţii cu Mayweather, însă Mayweather a afirmat ieri că nu se va întâmpla asta. Într-un interviú cu FightHype, a respins supoziţiile şi a spus că afirmaţiile lui au fost interpretate în mod eronat:

“Ceea ce eu am spus a fost: Dacă aş fi putut să fac un milliard de dolari înainte, aş fi făcut-o din nou. Dacă aleg să intru în UFC şi să lupt trei sau patru meciuri, după cares ă lupt cu Conor McGregor, aş putea să fac un miliard. Şi aş putea să fac asta, să lupt trei sau chiar patru meciuri şi să câştig un miliard. Dacă aleg să intru în Octogon şi să lupt.”

“Spun numai că aş putea. Nu am de gând să fac asta. Spun numai ce aş putea să fac să câştig un miliard de dolari repede, dacă aş fi vrut să fac asta. Dar nu am spus că am de gând să lupt în UFC. NU am spus asta. Dacă aş vrea, aş putea. “As face” şi “aş putea să fac” – sunt lucruri diferite. Oricum, nu am de gând să o fac.”

“Cred că aş fi putut să pariez: dacă Mayweather ar lupta în UFC sau nu când am avut şansa.”

McGregor, care a boxat cu Mayweather şi a făcut peste 100 milioane de dolari pentru o înfrângere prin KO în August, a postat un singur cuvânt pe social media, cu referire la declaraţia lui Mayweather şi anume “p-ssy”.

Categories
BoxingUFC

RELATED BY