Sursa foto: bloodyelbow.com

Badr Hari semnează cu Glory. Legenda kickboxing-ului se va întoarce la Glori 51 în Martie

Controversatul şi popularul luptător de kickboxing, Badr Hari îşi va face întoarcerea în sport în 2018 şi o va face în ringul Glory. Glory a anunţat că a semnat un contract exclusiv de mai multe meciuri cu Badr Hari. Prima apariţie sub noul contract va fi la Glory 51 Rotterdam, pe 3 Martie. Hari mai are o luptă în Glory, în 2016, când a pierdut în faţa lui Rico Verhoeven după  ce a suferit o accidentare la braţ în runda a doua. A stat pe tuşă un an de la acea luptă.

Hari este un veteran al sportului şi o amintire a zilelor K1. A câştifat de două ori finala K1 GP, inclus în 2008 când a fost descalificat în lupta cu Remy Bonjaski. În 2009 l-a făcut KO pe Semmy Shilt şi ar fi putut fi considerat cel mai bun luptător la caregoria grea în urma acestui meci.

Hari s-a retras în 2012  pentru a se întoarce 4 luni mai târziu, însă cariera sa a fost ieşită din comun. A avut performanţe slabe în ultimii ani şi a luptat numai de două ori din 2014.

A fost cunoscut şi pentru luptele cu legea în acest timp, fiind acuzat de diverse infracţiuni. A fost condamnat la doi ani de închisoare în 2014 însă  timpul i-a prescris pedeapsa li se poate întoarce în ring.

Deşi foarte controversat, un se poate nega faptul că rămâne o figură importantă în kickboxing. Niciun alt sportiv nu atrage atâta interés ca Hari. Este o mare achiziţie pentru Glory şi vine în jrma unui an excelent.

Categories
Kickboxing

RELATED BY