Sursa foto: cagepages.com (Photo by Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Lupta din preliminariile UFC 218 dintre Amanda Cooper şi Angela Magana a fost cenzurată pentru reluarea în Fight pass din cauza unui incident legat de echipament.

 

Unul dintre cele mai discutate momente din UFC 218 este acela în care topul Angelei Magana aproape că a lăsat la vedere bustul luptătoarei în timpul luptei la sol.

Spre nemulţumirea unora dintre fani, UFC a editat lupta dintre Cooper şi Magana pentru reluările în Fight pass, aceştia neputând să mai vizioneze integral meciul.

Concret, UFC a luat decizia de a înlătura cele 15 secunde ale primei reprize, în care Cooper se afla în garda adversarei sale, iar în timpul luptei la sol, bustiera lui Magana s-a dat la o parte.

A urmat apoi o reacţie gălăgioasă a publicului, iar arbitrul a luat decizia să solicite pauză pentru ca Magana să-şi ajusteze echipamentul. Odată aranjat topul, lupta a fost reluată din aceeaşi poziţie.

Versiunea disponibilă acum în Fight Pass sare direct de la minutul 1: 45 la minutul 2, astfel încât nu apare nicio secvenţă din incident, iar diferenţa editării este insesizabilă.

Cooper câştigă lupta prin TKO în repriza secundă, iar Magana îşi exprimă nemulţumirea faţă de decizia arbitrului, pe care o consideră pripită.

Categories
Fighting Sports

RELATED BY