Sursa foto: bloodyelbow.com/

Dana White nu este interesat de întoarcerea în UFC a Rondey Rousey dar ea refuză să se retragă

Preşedintele UFC Dana White nu îşi doreşte ca fosta campioană Ronda Rousey să se întoarcă în octogon.

De ce ar face-o? Potrivit lui White, sportiva în vârstă de 30 de ani este stabilă din punct de vedere financiar şi se poate bucura de viaţa personal poate pentru prima dată. O întoarcere în cuşcă un ar avea sens.

Rousey (12-2 MMA, 6-2 UFC), care şi-a apărat titlul de şase ori între 2013-2015, nu a mai luptat din Decembrie 2016, când a suferit două înfrângeri la rând în faţa lui Holly Holm şi Amanda Nunes. Cu tóate acestea, fosta medaliată la Olimpiada din 2008, care şi-a făcut debutul în MMA-ul profesionist în 2011, încă face teste aleatorii anti-doping pentru că nu şi-a încheiat cariera oficial.

“Nu s-a retras”, a spus White marţi. “USADA încă o caută pentru testări dar ea refuză să se retragă.”

Întrebat de ce, White răspunde:

“Nu ştiu, sincer chiar nu ştiu…nu este pregătită să spună “renunţ”, nu e gată să spună “am terminat cu asta”, indiferent de motiv.

Cu o carte, roluri în filme şi apariţii media, Rosey a ajutat UFC-ul la pay-per-view.În ciuda celor două înfrângeri care au adus-o pe locul 4 în USA TODAY Sports/MMAjunkie rankings, White ştie că întoarcerea ei ar stârni încă mult interés. Cu tóate astea, nu are destule motive pentru a încuraja încă o luptă.

“Nu aş vrea să o văd”, a spus White pentru MMAjunkie. “Nu aş vrea să se întâmple. Ţin la ea şi are destui bani. Are destui bani şi tóate chestiile astea. Nu vreau să se întâmple.”

În cele din urmă, cu mariajul recent cu Travis Browne şi posibilitatea de a intra în WWE ranks, Rousey este mai implicată în viaţa sa personal decât oricând, în timp ce se antrează pentru Olimpiadă şi participă la cantonamente de MMA.

Categories
MMA

RELATED BY