Sursa foto: mmamania.com

Conor McGregor apărut târziu în instanţă unde a fost chemat pentru depăşirea vitezei şi a reuşit să enerveze judecătorul

 

Ultimele acţiuni ale lui Conor McGregor ne-au făcut să ne întrebăm dacă irlandezul, campion UFC la categoría uşoară, crede că este mai presus decât sportul MMA. Asta până la ultima boacănă care ne face să ne întrebăm dacă nu se crede şi mai presus de lege.

McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC) era aşteptat în instanţă marţi dimineaţă după ce a fost citat pentru depăşirea vitezei în martie, când a condus cu 98km la oră într-o zonă limitată la 60., în afara oraşului Dublin. Iniţial, McGregor un s-a prezentat, lucru care l-a enervat pe judecător.

Potrivit mirror.co.uk:

Conor McGregor a ajuns târziu în instanţă după ce a fost acuzat de lipsă de respect pentru neprezentare de trei ori la rând.

Avocatul său a recunoscut că nu ştie unde este McGregor şi judecătorul  Miriam Walh s-a înfuriat: Nu primesc nimic în afară de lipsă de respect de la Dl McGregor. Dacă este implicat într-un proces, trebuie să fie acolo. Este lipsă total de respect faţă de instanţă.

Deci unde a fost McGregor? Se pare că ar fi fost acasă, făcându-şi nişte poze ca să se laude cu echipamentul său Adidas.

Undeva între selfi-ul făcut şi apariţia în instanţă, avocatul lui McGregor, Graham Kenny, i-a spus judecătorului că l-ar suna pe McGregor să îl facă să vină. Judecătorul a fost de acord să amâne până după amiază dar în cele din urmă sportivul a venit în BMW-ul său.

În cele din urmă, McGregor a fost amendat cu 471.25 USD pentru viteză, având şi opţiunea de a plăti în rate şi a fost ameninţat că va fi arestat dacă nu se va presenta în instanţă pe viitor.

Categories
Fighting Sports

RELATED BY