Sursa foto: ufc.com

Jessica Andrade o vrea pe Rose Namajunas: “nu o voi subestima aşa cum a făcut Joanna”

Jessica Andrade vrea un meci de titlu cu nou încoronata campioană, Rose Namajunas.

După victoria prin TKO în faţa lui Joanna Jedrzejczyk la UFC 217, Andrade crede că ea este îndreptăţită pentru un meci dar că un o va subestima pe Namajunas, aşa cum a făcut fosta campioană.

“Acum, divizia va vedea varietate” – a spus Andrade pentru Combate. “Namajunas s-a descurcat foarte bine, a făcut-o KO. Este un adversar tare. Pentru că sunt numărul unu în rankings, pot să cer meciul ăsta şi o voi face. Mă voi antrena mult, mă voi dedica acestui lucru şi voi fi complet diferită de Joanna. Nu o voi subestima. Rose are un spirit de luptător şi a căştigat centura. Nu am crezut că se va întâmpla, dar fiecare luptă e diferită.”

În opinia lui Andrade, Joanna ar fi putut rămâne campioană dacă ar fi luat-o în serios pe Rose.

“Joanna a pierdut aşa cum poate pierde orice sportive în orice zi. Poate nu a avut o zi bună, poate nu s-a antrenat destul, dar cred că adevărul este că şi-a subestimat adversarul. A încercat să intre în capul lui Rose cu jocuri dar uite că nu amers. Nu o voi subestima pentru că văd în Rose un mare potenţial. Abia aştept meciul ăsta. Hai să promovăm asta pe canalele de socializare şi să facem să se întâmple.”

Recent, Andrade a învins-o pe Claudia Gadelha prin decizie unanimă pentru a-şi reveni după înfrângerea unanimă în faţa lui Jedrzejczyk, din mai, când au luptat pentru titlu.

Categories
Fighting Sports

RELATED BY