Sursa foto: scrapdigest.com

Cyborg vs. Holm la UFC 219 pică din motive financiare

Lupta pentru titlul categoriei pană, între Cris Cyborg şi Holly Holm nu se va ţine la UFC 219 pentru că părţile nu au reuşit să ajungă la o înţelegere financiară.

De când a câştigat centura la nou înfiinţata categorie pană, în iulie, Cris Cyborg a cerut o luptă cu Holly Holm ca primă luptă de apărare a titlului. Cyborg ar fi vrut ca lupta să aibă loc la UFC 219, în Decembrie.

Negocierile însă nu au mers bine. În Octombrie, Cyborg a afirmat că UFC ar fi vrut să o plătească pe ea mai puţin pentru lupta cu Holm decât pentru lupta cu Tonya Evinger, dar asta a fost aplanat imediat de managerul ei, George Prajin, care a susţinut că negocierile merg bine.

Miercuri, Ariel Helwani a afirmat pentru MMAFighting.com că potrivit sursei sale, agentul lui Holly Holm – Lenny Fresquez, meciul a fost declarat „mort”.

„Holly a aşteptat cu nerăbdare 30 DEC pentru a lupta cu Cyborg şi s-a pregătit pentru asta. Dar nu am reuşit să ajungem la înţelegere financiară pentru meciul de titlu din decembrie. Aşteptăm să o întâlnim sub circumstanţele potrivite”. – a spus Fresquez.

Helwani a adăugat în raportul său că Cyborg încă vrea să fie pe card dar nu s-a numit încă o posibilă adversară.

UFC 219 este planificat pentru 30 Decembrie în Las Vegas.

Categories
MMA

RELATED BY