Sursa foto: mmamania.com

Patrick Cummins se retrage de la UFC 217 din cauza unei infecţii

Luptătorul UFC la categoria semi-grea Patrick Cummins se retrage de pe cardul UFC 217 unde era programat să lupte împotriva lui Corey Anderson din cauza unei infecţii cu stafilococ.

Anunţul a fost făcut pe Twitter, Patrick Cummins afirmând că o infecţie cu stafilococ mutant l-a forţat să renunţe.

“Antibioticele IV nu omoară infecţia mea cu stafilococ mutant”. – a scris Cummins.

UFC nu a anunţat încă official anularea luptei. Anderson a reacţionat la ştire pe Instagram, spunând Patrick Cummins ar fi avut timp să se refacă până în Noiembrie.

“Mai sunt 3 săptămâni până la meci – spune Anderson. Am avut şi eu stafilococ…taie-l, drenează-l, ia-ţi medicamentele, odihneşte-te câteva zile să stai cu piciorul sus ţi vei fi bine până sâmbătă”.

“M-ai provocat în 2014 şi am aşteptat de atunci. Mai este mult timp până la dans. Am cel mai bun costum, bilete pentru familie şi prietenii mei abia aşteaptă. Sper să te văd pe ring…”.

Nu este prima dată când un meci de-al lui Cummins se anulează pentru o infecţie. “Durkin” a picat în decembrie de asemenea.

Încă nu se ştie dacă Anderson va rămâne pe cardul UFC 217, care va avea loc la Madison Square Garden în New York City pe Nov. 4. Michael Bisping se întâlneşte cu George St-Pierre în main eventul galei.

 

Categories
MMA

RELATED BY