Sursa foto: blodyelbow.com / usatoday.com

Conor McGregor, avertizat de Marc Goddard la UFC Gdansk: “Nu poate să facă orice vrea!”

Arbitrul Marc Goddard l-a avertizat pe Conor McGregor la meciul unuia dintre colegii săi, în cadrul evenimentului UFC Gdansk.

Artem Lobov – coechipierul lui McGregor l-a înfruntat pe Andre Fili, la categoria pană. În timpul luptei, campionul UFC Conor McGregor s-a plimbat în jurul cuştii, strigând colegului său diverse instrucţiuni. Când Fili l-a dus la sol pe Lobov şi McGregor se afla chiar acolo, arbitrul Marc Goddard a oprit lupta pentru câteva momente şi l-a trimis la locul său pe McGregor.

Sursa foto: mmafighting.com

Sunt rare cazurile în care un arbitru opreşte o luptă din acest motiv, însă nu se întâmplă des ca un sportiv să alerge în jurul cuştii şi să strige în timp ce luptă un coleg de-al său.

Marc Goddard a explicat pentru MMA Fighting motivele pentru care a făcut acest lucru: „Motivul pentru care am intervenit este că practic Artem avea un al patru-lea cornerman care îi dădea instrucţiuni. Asta nu este permis. Dacă mcGregor ar fi intervenit într-o secvenţă care ar fi terminat meciul? Atunci ce s-ar fi întâmplat?”

“Conor se purta ca un al patru-lea corneman – spune Goddard. Se plimba în jurul cuştii după bunul lui plac. Când Fili l-a dus pe Artem la sol, Conor era chiar acolo. Asta un e corect şi nu e permis. Nu o să accept asta. Nu poate să facă ce vrea el”.

Goddard spune că, în caz că McGregor ar fi stat la locul lui, un ar fi fost nicio problemă. Dar pentru că se plimba şi ajungea frecvent fix lângă Lobov, nu era permis.

“Dacă s-ar fi ridicat în picioare dar ar fi rămas la locul lui, ar fi putut să strige oricât, spune Goddard. Asta poate să facă. Dar ce un poate să facă, ce este interzis să facă, este să se apropie de cuşcă în orice moment şi să se poarte ca un cornerman. Asta nu e corect. Cine mă cunpaşte ştie că am făcut asta din totdeauna, în orice ţară şi în orice situaţie. Integritatea mea un este pusă la îndoială şi nici regulile. Un putem permite asta. Pur şi simplu a trebuit să acţionez”.

Răspunsul lui McGregor a fost: “am greşit, am greşit” şi s-a întors la locul său după mustrare. Lobov a pierdut lupta prin decizie unanimă.

Categories
UFC Fight Night Sacramento

RELATED BY