SINGAPORE - JUNE 17: Sursa foto: mmafighting.com - Holly Holm of United States (R) fights Bethe Correia of Brazil (L) in the WomenÕs Bantamweight Main Event Bout during UFC Singapore Fight Night at Singapore Indoor Stadium on June 17, 2017 in Singapore.(Photo by Suhaimi Abdullah/Getty Images)

Holly Holm: Ştiu că sunt curată şi mă pot testa tot timpul. Nu am avut niciodată nevoie de aplauze pentru că trec testele”.

Cris Cyborg (18-1 MMA, 3-0 UFC), care a câştigat recent centura UFC la categoria pană ar putea-o întâlni pe Holly Holm 11-3 MMA, 4-3 UFC) – fosta campioană a categoriei imediat superioare. Dacă se concretizează, lupta ar avea loc pe 30 DEC în Las Vegas.

 

Managerul lui Cyborg, George Prajin a afirmat recent pentru MMAjunkie că are dicuţii zilnice cu oficialii UFC. Brazilianca se pare că ar fi sigură că Holm va fi următoarea adversară. Într-o postare recentă pe Twiter, Cyborg sugerează că ar fi fost testată de mai multe ori de către USADA anul acesta cu tóate că de-a lungul timpului,  Jackson-Wink MMA – clubul din care face parte Holly Holm, a fost clubul cu cei mai mulţi luptători care aiu violat regulamentul USADA.

 

Holm a răspuns printr-un video pe Instagram, ami mult pentru a clarifica speculaţia lui Cyborg despre testarea disproporţionată:

 

“Se pare că a fost un pic de teatru azi. USADA au fost acasă la Cyborg. Ştiu că am tot fost subiect de conversaţie pentru Cyborg şi nu mă deranjează. Sportivii încearcă să se promoveze şi să primească meciuri şi asta e bine. Dar hai să fim serioşi. Fără să menţionăm că trecutul lui Cyborg este mai mult decât imperfect în ceea ce priveşte regulamentul doping, să ne uităm la statistici. Eu am fost testată de nouă ori în timp ce Cyborg de opt ori. Informaţia se poate verifica pe USADA.org”.

 

“ A spus că a fost testată mai mult de către USADA şi că ar vrea să fiu şi eu testată în aceeaşi măsură însă ar fi trebuit să se uite la informaţia public de pe pagina USADA şi să vadă că eu am fost testată de nouă ori în timp ce ea de opt ori”– spune Holm. “Nu sunt în competiţie şi chiar nu mă interesează. Ştiu că sunt curată şi mă pot testa tot timpul. Nu am avut niciodată nevoie de aplauze pentru că trec testele”.

“Între timp, eu îmi voi petrece timpul antrenându-mă în timp ce ea poate să se plângă şi să facă acuzaţii false”.

Dacă cele două vor lupta, ar fi primul meci de apărare a centurii pentru Cyborg şi a 19-a victorie consecutivă din 2005.

Categories
Stiri

RELATED BY