Totul pentru show – un sportiv aproape inconştient la cântar, a primit avizul de a lupta

 

Luptătorul  Daniel Lima (12-5) l-a înfruntat duminica trecută pe Daichi Kitakata în cadrul evenimentului Pancrase 290.

Meciul dintre cei doi a avut loc la categoria 48 kg, iar Lima s-a prezentat la cântar cu aproape un kg peste categorie, motiv pentru care a trebuit să facă eforturi foarte mari pentru a scăpa de ultimul kilogram.

În urma cântarului oficial, Lima nu a mai reuşit să se ţină singur pe picioare,iar cei prezenţi au fost martori la o scenă destul de şocantă. Sportivul a fost pur şi simplu cărat de stuff-ul său.

Cu toate acestea echipa şi antrenorul său nu au solicitat retragerea acestuia.

Daniel Lima a pierdut meciul la decizie, după  15 minute de acţiune. Cu toate că se considera învingător în primele 2 reprize, arbitrii au înclinat în favoarea adversarului său, Kitakata.

Luptătorul brazilian a motivat eşecul prin faptul că a luptat pentru prima dată înafara Braziliei, şi nu a reuşit să se adapteze atât de repede.

Acesta a recunoscut faptul că se simţea destul de rău din cauza slăbirii bruşte, însă era pregătit 100% de această luptă, iar în ceea ce priveşte rezultatul, el consideră că a fost nedreptăţit.

Contractul lui Lima, care în prezent are un palmares de 12-6 , cu promoţia japoneză Pancrase, prevedea 2 meciuri, iar în urma evenimentului, şansele să fie prelungit nu sunt foarte mari.

Categories
MMA

RELATED BY