Sursa foto: mmaweekly.com

Bisping retrage acuzaţiile de dipaj la adresa lui GSP: “Încerc numai să îl irit”

La începutul săptămânii, Michael Bisping a afirmat despre Georges St-Pierre că s-ar putea să fie nevoit să îşi cureţe organismul de steroizi şi că asta ar putea cauza o întârziere în programarea luptei lor. Campionul categoriei mijlocii a adus în discuţie şi masa musculară pe care a câştigat-o adversarul său şi a mers până la a afirma că cineva i-ar fi spus că GSP consumă substanţe interzise.

Acestea au fost nişte afirmaţii puternice, însă când a fost întrebat despre asta la un post naţional, Bisping a dat înapoi imediat.

“M-am gândit la posibilitatea că ar încerca să scape de substanţele interzise din organismul său dar un cred că este asta” – i-a spus Bisping lui Conan O’Brien

“Okay, retrag ce am spus – a zis el. Nu, nu cred că face asta, Este doar ce obişnuiesc eu să fac, să vorbesc nişte prostii. Încerc numai să îl irit, ceea ce din păcate, se pare că un reuşesc”.

St-Pierre a fost testat aleatoriu de 10 ori în afara competiţiei de când a semnat cu UFC. El a insistat şi pentru testarea mai strictă.

GSP va urca la categoria mijlocie şi va încerca să ia centura de la Bisping la UFC 217 în Noiembrie.

Categories
Stiri

RELATED BY