Sursa foto: vothaut.vn

UFC vrea să mă plătească mai puţin să lupt cu Holm decât pentru meciul cu Evinger

Nou încoronata campioană UFC a categoriei pană, Cris Cyborg , are parte în continuare de drame.

Dacă era interesată de un meci cu Holly Holm ca prim meci de apărare a titlului, cel puţin deocamdată campioana s-a răzgândit.

Luni, Cyborg a anunţat că întâlnirea programată cu UFC a fost anulată şi susţine că promoţia voia să îi ofere mai puţini bani pentru o potenţială luptă cu Holm decât pentru meciul cu Tonya Evinger la UFC 214.

Potrivit California State Athletic Commission (CSAC), Cyborg a primit o bursă de bază de 200.000 USD, fără un bonus de câştig. Evident se adaugă şi punctele de pay-per-view pe care se presupune că le-a avut la meciul cu Evinger.

Cyborg vs. Holm ar fi cu siguranţă destul de putermic pentru a deţine pay-per-view şi ar fi cel mai important meci pentru Cyborg, în afară de miracolul de a reuşi să obţină un meci cu Ronda Rousey. Rămâne de văzut dacă se vor concretiza aceste planuri, însă nu este un secret faptul că relaţia dintre UFC şi braziliancă este cam încordată.

UFC 219 este programat pentru 30 Decembrie la T-Mobile Arena în Las Vegas, Nevada. Deocamdată nu a fost anunţat niciun main event pentru tradişionanul eveniment din ajunul Anului Nou.

Categories
UFC

RELATED BY