Sursa foto: mmafighting.com

John Kavanagh vrea trilogia McGregor vs Diaz de St. Patrick’s Day 2018

După lupta cu Floyd Mayweather Jr de pe 26 August,  echipa lui Conor McGregor a pus ochii pe un adversary pentru următorul meci: Nate Diaz. Este numele pe care John Kavanagh, antrenorul principal al SBC Dublin, l-a avut tot timpul în minte dar nu vede ca această a treia luptă să aibă loc în 2017.

Kavanagh are alte planuri pentru trilogie şi le-a dezvăluit într-un interviu în timpul lansării colecţiei Original Penguin AW17.

“Dacă ar fi după mine – după părerea mea, un că se va şi întâmpla, următorul ar fi Nate Diaz, în martie – a spus Kavanagh. Pentru asta aş insista”.

“M-am gândit la Paddy s Day, în New York, Nate Diaz 3. Cred că ar fi extraordinar. Asta mi-aş dori. Spre asta aş înclina cu influenţa mea de 0.1% atunci când mă voi întâlni cu Conor şi Audie (Attar) mâine. Vreau Diaz 3, Paddy’s Day în New York”.

McGregor a fost criticat în mod repetat pentru faptul că nu a vrut să îşi apere centurile iar asta a fost o problemă pentru mulţi luptători, de când deţine titlul. Potrivit lui Kavanagh, “The Notorious” este acum în poziţia de a-şi alege adversarul următor, în ciuda challengerilor de top, care, în teorie, ar trebui să aibă prioritate.

“În acest moment îl menţionez pe Diaz şi lumea ţipă De ce nu Khabib?, sau Cum rămâne cu Tony?…Şi mai este şi Kevin Lee şi oamenii spun că mai sunt şi alţii”.

“Sincer, Conor nu mai este nevoit să facă asta. A câştigat centura la categoría pană, interimară şi unificată, spune Kavanagh. A câştigat şi centura la categoría uşoară. În acest moment, se luptă pentru distracţie. O luptă mare şi pe care să o câştige mi-ar plăcea oricând”.

“Diaz este alegerea corectă din mai multe motive. Nu mai discutăm dacă este sau un tipul ideal – asta e discuţie de amatori. Suntem profesionişti şi este vorba de spectacol

Categories
Stiri

RELATED BY