Sursa foto: www.therichest.com

Paige VanZant vs Jessica Eye este anulat după ce VanZant s-a accidentat

Cardul UFC 216 a pierdut unul dintre primele meciuri la categoria 57 kg feminin după ce Paige VanZant a anunţat că s-a accidentat.

Lupta dintre Paige VanYant şi Jessica Eye urma să fie a doua dispută la această nouă categorie, după ce meciul dintre Joanne Calderwood şi Valerie Letourneau în 2016. Paige urma că urce de la 52 de kilograme la 57 şi să o întâlnească pe Jessica Eye care cobora în categorie de la 61 de kilograme la evenimentul din Las Vegas.

Eye a sugerat printr-o postare din 25 Septembrie că ar exista o problemă la orizont. Alte surse, printre care şi UFC au confirmat curând că VanZant a suferit o accidentare intervertebrală în timpul antrenamentului de grappling şi a trebuit să ia o pauză de câteva săptămâni, după cum i-a recomandat medicul. Din acest motiv, cardul UFC 216 va rămâne cu 12 lupte, meciul dintre cele două nefiind înlocuit.

Este de aşteptat ca Pay Per View-ul  să aibă drept cap de afiş o luptă  pentru titlu interimar la categoria uşoară între Tony Ferguson şi Kevin Lee, în timp ce meciul din co-main event va fi cel între Demetrious Johnson şi Ray Borg la categoria 57 de kilograme. Meciul dintre cei doi a fost iniţial programat pentru UFC 215 şi amânat după ce Borg s-a îmbolnăvit în săptămâna meciului. O potenţială victorie ar fi însemnat pentru Johnson depăşirea recordului de apărare a titlului, record deţinut în present de Anderson Silva.

Categories
Breaking News

RELATED BY