Sursa foto: cdn.vox-cdn.com / mmafighting.com

Miesha Tate despre Rousey vs Cyborg – Edmond vrea incă un salariu

Opinia fostei luptătoare UFC Miesha Tate despre discuţia lansată de Edmond Tarverdyan despre un potenţial meci între Rousey şi Cyborg este că nu ar fi decât o nebunie.

 

Nu este un secret că Miesha Tate şi Ronda Rousey nu sunt prietene. În timpul carierei lor în UFC, cele două au dezvoltat un fel de rivalitate, în mare parte datorată încercărilor Mieshei de a lua centura de la Ronda dar mai ales ca antrenori adverşi în Ultimate Fighter.

 

Ultimele comentarii ale Mieshei – în ceea ce priveşte un meci de revenire a Rondei cu Cris Cyborg nu au fost maliţioase, în ciuda rivalităţii dintre cele două.

“Cyborg merită aplauze” – spune Miesha despre răspunsul lui Cyborg care afirmă că nu este interesată să lupte cu Ronda pentru că “ar arăta ca un agresor dacă ar acepta lupta cu Ronda”. “Ar fi ridicol. Este o prostie numai să te gândeşti el asta. Nu pot să cred că Edmond ar sugera aşa ceva”.

Tate are o explicaţie pentru faptul că Tarverdyan şi-ar expune eleva la riscul de la lua un al treilea KO la rând:

“E stupid” – spune Tate. “Cred că Edmond urmăreşte să mai obţină un salariu care să îl ajute să depăşească falimentul în care a intrat din cauza lui Jiminy Christmas. Biata Ronda. Nu sunt cel mai mare fan al ei dar nici nu vreau să îmi imaginez meciul ăsta..Nu vreau să o văd măcelărită de Cyborg în acest punct al carierei sale. Nu este interesant. Un asta e idea acestui sport. Trebuie să fie meciuri competitive iar eu nu cred că este nici măcar corect aşa ceva. Dacă ţi-ar păsa de sportivul tău, de ce ai vrea să faci asta?”

În ciuda afirmaţiilor antrenorului ei, Ronda nu a dat niciun semn că ar fi interesată să se întoarcă în MMA.  Dana White a afirmat pentru Sports Illustrated că este de părere că în viitorul apropiat Ronda îşi va anunţa retragerea. În acest momento, această ipoteză ar fi mai plauzibilă decât un meci de revenire cu Cyborg.

Categories
Fighting SportsMMA

RELATED BY