Sursa foto: nfight.net

Daniel Cormier – “Va dura mult timp ca oamenii să îmi respecte realizările”

Pentru Daniel Cormier este o provocare să câştige respectul fanilor, deşi a fost restabilit campion UFC la categoria semigrea.

Sportivul incă nu s-a obişnuit cu idea că este din nou campion. Mai mult, refuză să afişeze titlurile.

El admite faptul că fanii ar putea să nu îl accepte prea curând ca fiind campion, în mare parte din cauza felului în care s-a terminat ultimul său meci.

“Dacă oamenii nu sunt interesaţi de următorul meu meci, au toate motive – a spus Cormier pentru ESPN.com. Însă cred că multe întrebări legate de centură îşi vor afla răspunsul de îndată

ce îmi voi apăra titlul încă o dată.În acest moment este greu pentru că ultima dată când am luptat, am pierdut.”

“Cred că în timp, oamenii îşi vor aminti de mine prin lucrurile pe care le-am realizat. Cu siguranţă voi fi legat de Jones, dar oamenii vor respecta mai mult ce am făcut iar aceste lucruri vor dispărea. Însă va dura.”

Jon Jones a fost pus la zid de fani pentru faptul că a fost găsit pentru a doua oară cu substanţe interzise dar Cormier i-a luat apărarea printr-un mesaj pe caile se socializare. DC crede că o înfrângere ar fi fost foarte dură pentru Jones şi de asta a apelat la aceste mijloace pentru a câştiga cu orice preţ.

“Cred că are dreptul să se apere şi ar trebui să avem grijă cu el în momentul ăsta. Dar am fost programaţi de trei ori să luptăm şi de fiecare dată a făcut ceva. Cum aş putea să nu mă gândesc că se întâmplă ceva? “– spune Cormier.

“Cred că demonstrează faptul că a pierde cu mine un este o opţiune pentru Jon şi a făcut orice a putut pentru a se asegura că nu se va întâmpla.”

Categories
Stiri

RELATED BY