Sursa foto: cdn.vox-cdn.com & mmafighting.com

“Rampage” Jackson, nesigur de contractul cu UFC, ar vrea să încerce boxul

Certitudinile în ceea ce îl priveşte pe Quinton Rampage Jackson sunt că meciul recent avut în Bellator a fost ultimul şi că are obligaţii contractuale cu UFC. Mai departe lucrurile devin neclare.

Veteranul categoriei semigrea, care luptat recent la categoria grea a apărul în cel de-al 400-lea episode The MMA Hour şi a încercat să lămurească situaţia lui contractuală. Aflat sub contract cu Bellator, Jackson a acceptat un meci în UFC împotriva lui Fabio Maldonado în Aprilie 2015, meci care ar fi trebuit să fie parte a unei noi înţelegeri care să îi permit să se întoarcă în Octogon.

Sportivul s-a declarat liber după ce a acuzat Bellator că nu a respectat anumite clause însă în final a abandonat disputa şi s-a întors pentru alte două lupte în cuşca Bellator. Acum, se pare că se reia contractul cu UFC cu toate că Jackson nu este în totalitate sigur ce înseamnă asta pentru viitorul său.

“Este foarte derutant” – spune Jackson. “Nu este un secret faptul că am fost în proces cu Bellator după ce m-am întors în UFC pentru meciul cu Fabio Maldonado, aşa că a trebuit să mă întorc în Bellator şi să respect un contract care a expirat. Încă am un contract existent cu UFC, însă lucrurile se schimbă. UFC a fost vândut de atunci, aşa că nu ştiu”.

“Nu am vorbit cu Dana personal despre asta. Managerul meu, Tiki Ghosn a vorbit cu el. Cred că se face o treabă bună pentru UFC, sunt pe mâini bune, doar că nu ştiu ce se va întâmpla cu mine”.

Cu tóate acestea, dacă ar fi după Jackson, următorul lui meci nici nu ar fi în cuşcă.

“Acum Dana White îl lasă pe Conor să boxeze iar eu mereu l-am rugat să mă lase şi pe mine să fac prostii din astea – continuă Jackson. Poate că Unchiul Dana, carea cum are legături cu boxul, mă va lăsa şi pe mine să fac asta”.

Cealaltă opţiune la care s-a gândit Jackson ar fi o revansă cu Mauricio Shogun Rua. În aprilie 2005, Shogun l-a învins pe Jackson în prima rundă prin TKO într-un meci memorabil în promoţia Pride din Japonia. Potrivit lui Jackson, avea accidentări vechi şi regretă faptul că a acceptat meciul înainte de a rezolva accidentările.

 

“Mi-ar plăcea să mă revanşez cu Shogun pentru că este singura luptă care nu mi-a mers bine din motive personale” – spune Jackson. “Îmi place Shogun ca persoană, ne înţelegem bine, însă nu ar fi trebuit să accept lupta cu accidentarea pe care o aveam. Eram prost atunci. Făceam bani şi se duceau la fel de repede şi luam luptă după luptă. Asta era viaţa de stradă”.

“Am luptat accidentat de multe ori. Uneori câştigi, alteori nu, însă lupta asta nu era de acceptat. Ar fi trebuit să spun: Neah, lasă-mă să mă vindec întâi”.

Orice ar urma, Jackson plănuieşte să abordeze cu mai multă răbdare. Fostul campion UFC la categoría semigrea va împlini 40 de ani în iunie anul viitor şi crede că mai sunt câteva meciuri de luptat.

“Cred că mă mai aşteaptă trei meciuri bune , după asta vom vedea dacă vor mai fi. Chiar aş vrea să mai lupt pentru că simt că în MMA, sportivii îmbătrînesc uneori peste noapte. Am 39 de ani, am petrecut 17 în sportul ăsta şi corpul meu a plătit pentru asta. Cred că acum ştiu să mă antrenez cu accidentări, mă antrenez mai inteligent. Încă am destulă energies ă întreţin fanii. Îmi place să întreţin fanii”.

“În toată cariera mea nu m-am ocupat niciodată de prostii din astea managerial. Îmi place numai să mă antrenez, să lupt, să mă joc jocuri video, cu jucăriile, cu copiii mei, asta e viaţa mea.”

 

 

Categories
StiriUFC

RELATED BY