Sursa foto: si.com

Pe Cris Cyborg nu o mai tentează un meci cu Ronda Rousey pe regulament de MMA

 

Brazilinca este actuala campioană UFC la categoria featherweight, și în trecut și-a exprimat dorința de a lupta cu Ronda în repetate rânduri.

Rowdy era în plină ascensiune a carierei sale, o adevărată regină a categoriei bantamweight în UFC.

După cele 2 înfrângeri consecutive, suferite, dintre care devastatorul KO în prima repriză cu Amanda Nunes, este foarte puțin probabil ca Rousey să revină în Octogon.

În cadrul MMA Hour, controversatul antrenor al Rondei, Edmond Tarverdyan, a rupt tăcerea și a spus că “Rowdy” nu a făcut nicio dezvăluire cu privire la o potențială revenire în cușcă sau retragere definitivă, și că în opinia lui Cyborg este o adversară potrivită pentru eleva sa.

Tarverdyan a afirmat că a fost dintotdeauna sigur că Ronda o poate înfrânge pe Cyborg, atuu-ul său fiind viteza superioară față de braziliancă.

Cyborg în prezent se pregătește în Thailanda pentru lupta cu Holly Holm în UFC 219, plănuită pentru 30 Decembrie în Las Vegas. Referitor la comentariile lui Tarverdyan, aceasta este de părere că Miesha Tate ar fi mai potrivită pentru meciul de revenire al Rondei.

Cyborg a mai spus că se află în alt punct al carierei sale, și că era interesată să o înfrunte pe Ronda când aceasta se era foarte încrezătoare în ea și puternică psihic.

Totuși, campioana featherweight nu refuză o eventuală confruntare cu Rousey, și crede că mai potrivit a fi un meci de wrestling, având în vedere interesul Rondei pentru o carieră la Hollywood .

Un meci de wrestling i-ar încânta pe fanii Rondei, și ar fi o nouă provocare în cariera lui Cyborg, care a luat în calcul în trecut o tranziție spre wrestlingul profesionist.

Brazilianca a răspuns  în acest context comentariilor malițioase ale lui Tarverdyan, afirmând că acesta s-ar potrivi perfect în rolul de antrenor de wrestling, dat fiind că el nu este decât o glumă.

 

Categories
MMA

RELATED BY