Sursa foto: lowkickmma.com

Joe Rogan este de părere că McGregor nu abandonează boxul profesionist

Sâmbătă a avut loc cel de-al doilea mare eveniment de box al anului, cel dintre Canelo Alvarez şi Gennady Golovkin, după ani de zile de tatonare. În trecut, meciul dintre cei doi ar fi fost cu siguranţă meciul anului, însă anul acesta, meciul dintre Floyed Mayweather şi Conor McGregor le-a eclipsat pe tóate celălalte şi deşi a trecut o lună de la meci, “The Money Fight” umbreşte orice alt eveniment.

În ultima ediţie a The Joe Rogan Experience, comentatorul UFC Joe Rogan a sugerat că McGregor ar avea un viitor în boxul profesionist, poate chiar o posibilă revanşă cu Mayweather.

“Este Floyd Mayweather” – spune Rogan.”Este unul dintre, dacă nu chiar cel mai bun boxer al tuturor timpurilor şi McGregor l-a surprins cu câteva lucruri. Ar trebui să fie un rematch. De ce nu? Cred că McGregor ar putea să bată un boxer bun şi ar trebui să aibă şi o pregătire adevărată pentru box”.

Performanţa lui McGregor a depăşit cu mult aşteptările multora cu primele reprise câştigate până când Mayweather a devenit tot mai puternic pe măsură ce meciul înainta. Dar mai important decât faptul că şi-a îmbunătăţit clar abilităţile de boxer, McGregor şi-a demonstrat abilitatea de a-i face pe oameni să cheltuie bani. MayMac a fost un record PPV în Anglia.Această abilitate îl face pe MacGregor o propunere bună pentru orice boxer profesionist, poate chiar şi Canelo Alvarez.

“Nu cred că a terminat-o cu boxul. Uite, a avut prima luptă cu cel mai bun şi un a ieşit prea rău din asta. Dacă ar fi o altă luptă mare, să spunem dacă ar spune Canelo că vrea să lupte cu Conor McGregor, Conor s-ar putea să o facă”.

“Canelo a făcut o remiză controversată cu Golovkin sâmbătă şi un rematch este probabil însă un garantat. Alvarez ar putea considera că e mai bine să lupte cu cineva care i-ar aduce un câştig mult mai mare decât să repete o luptă cu cineva care în opinia multora l-a învins iniţial. În acelaşi timp, Golovkin ar putea fi interest de o luptă cu un novice în box şi cu perspectiva unor câştiguri impresionante în PPV”. În ambele situaţii, stimulentele financiare pentru tóate părţile ar fi enorme, însă Rogan concluzionează că marele dezavantaj pentru mcGregor este că va trebui să ia o înfrângere mult mai serios decât ceva suferită în faţa lui Mayweather.

“Nu ar fi o mişcare deşteaptă. Diferenţa dintre Canelo şi Floyd este că Floyd este numai un bóxer extraordinar. Canelo este un puncher ucigaş. Te va lovi rău”.

“Nici Golvokin nu ar fi o luptă bună pentru el. Nici unul dintre cei doi – Canelo sau Golovkin un ar fi o luptă bună pentru el. Ei sunt diferiţi”.

Categories
MMA

RELATED BY