Sursa foto: facebook.com

Profil de antrenor – Andrei Ochi Mircea

În caz că nu știați cine  este omul din  spatele croșeelor devastatoare ale lui Andrei  Stoica și a loviturilor spectaculoase ale fratelui său Bogdan Stoica, faceți cunoștință cu Andrei Ochi Mircea.

Andrei , în vârstă de 44 de ani, se ocupă în prezent de pregătirea celor mai titrați luptători de kickboxing din România, Andrei și Bogdan Stoica.

Andrei a mărturisit pentru Divizia MMA că nu exclude posibilitatea tranziției spre MMA, în ipostaza de antrenor

Divizia MMA :  Spune-ne câte ceva despre tine, cum ai început sportul de contact?

Andrei Ochi :   Am început cariera de boxer la vârsta de 15 ani la clubul sportiv Steaua, unde am activat ca sportiv până la 31 de ani.

Am fost campionul României de două ori, și am câștigat multe alte turnee naționale și internaționale.

Divizia MMA :  În ce moment te-ai hotărât să te apuci de antrenorat?

Andrei Ochi :   Imediat după ce am terminat cu boxul, la îndrumare lui Ștefan Dediu(fost mare boxer) am început sa antrenez.

Printre primii sportivi pe care i-am antrenat se numără Cătălin Zmărădescu , Ștefan Dediu, Bogdan și Andrei Stoica și Ion Pascu.

Divizia MMA : Ai luat în calcul o eventuală tranzitie spre MMA, in rol de antrenor?

Andrei Ochi:  Orice este posibil. J

Divizia MMA : Care crezi că este cea mai bună combinație de stiluri de arte marțiale pentru a avea un luptător de MMA complet?

Andrei Ochi:  BJJ ,box și kickboxing.

Divizia MMA:  Știm că te ocupi de pregătirea fraților Stoica, în prezent unii dintre cei mai titrați kickboxeri autohtoni.  Ne poți spune câteva cuvinte despre ei ca ’’elevi’’? Care dintre ei este mai ascultător , mai docil în sala de antrenament?

Andrei Ochi :  Adesea le spun copiii mei.  I-am cunoscut când încă erau în liceu și le-am observat potențialul de dezvoltare încă de atunci.  Sunt două stiluri diferite, însă când vine vorba despre frații Stoica,  există o singură concluzie:  amândoi luptă până la final pentru victorie.

Ca sa faci acest sport trebuie, așa cum spun eu, să ai inimă de luptător. Ei au fost înzestrați cu acest dar. Dar în spatele victoriilor lor se află și multe antrenamente și multă muncă.

Andrei e foarte calculat, iar Bogdan este spectaculos.  Nu fac diferență între ei, țin la ei la fel de mult și în egală măsură.

Divizia MMA :  Dacă Andrei sau Bogdan ar intenționa să tranziționeze spre MMA, în ce masură ai mai fi implicat în pregătirea lor?

Andrei Ochi:  Dacă ei ar dori să facă tranziția către MMA aș fi implicat 100%.!

Divizia MMA:  Care este luptătorul tău preferat de kickboxing (din țară și din afară)? Dar de MMA?

Andrei Ochi :   Din țară luptătorii preferați în kickboxing sunt frații Stoica, din afară Gokhan Saki.

Dintre luptătorii de MMA din  România, preferatul meu este  Ion Pascu și din afară Jon Jones.

Ambele stiluri de luptă sunt foarte dure.

Divizia MMA :  Că tot este în trend discuția, ne poți da un prognostic pentru meciul dintre Mayweather și Mcgreggor?

Andrei Ochi  : Clar Mayweather va câștiga meciul!

Divizia MMA :  Dacă un elev  de-al tau ar primi o ofertă să lupte împotriva unui sportiv foarte titrat, pe un alt regulament decât cel de kickboxing, ai fi de acord cu asta?

Andrei Ochi : Aș fi de acord ca unul dintre sportivi mei să se lupte pe un alt stil numai după o pregătire specifică stilului respectiv.

Categories
Profil de antrenor

RELATED BY