Sursa foto: fightland.vice.com

DC – Eu voi fi acolo şi sper că şi Jon

Campionul UFC la categoría semigrea – Daniel Cormier, va avea revanşa în faţa fostului campion Jon Jones, pe 29 iulie, la UFC 214. Acest meci a fost programat iniţial pentru UFC 200 –  anul trecut, însă Jon a fost nevoit să se retragă de pe card cu două zile înaintea evenimentului, fiind suspectat de încălcări ale regulamentului antidopping.

Rivalitatea dintre cei doi este cu atât mai mare cu cât Jones a fost singurul atlet care a reuşit să îl învingă pe DC în cuşcă.

Într-un interviu pentru ‘The MMA Hour’, DC a vorbit despre cât a fost de difícil pentru UFC să reprogrameze meciul cu Jon şi a afirmat că se teme că Jones va avea din nou problema şi că meciul de revanşă va fi anulat.

Daniel Cormier: “mi-au oferit o luptă cu Jimi Manuwa oentru 29 iulie. La o săptămână după meciul cu Anthony Johnson, Dana White m-a sunat. Eu eran în Kansas, Jimi era la el în birou. Mi-a spus tu şi Manuwa pentru Anaheim. Eu am răspuns Ehh şi Dana m-a întrebat Care e problema? Am spus: trebuie să fie Jones. Trebuie să fie Jones, să facem să se întâmple. L-am presat: spune-mi că e pregătit. Dana a spus: bine, vorbesc acum cu el. Vorbesc cu el chiar acum, o să o rezolvăm. După ce l-am presat o săptămână, Dana a spus: DC, calmează-te. Şi în cele din urmă a fost Jones. Trebuia să fie Jones. Vreau meciuri cares ă mă motiveze. Ştiu că de fiecare dată când voi lupta cu Jones voi avea emoţii. Te gândeşti că totul e bine, dar ultima dată, Jon a ieşit de pe card cu două zile înainte de meci, aşa că un suntem complet siguri până când intrăm amândoi în octogon. Se poate întâmpla ceva în orice momento. Eu voi fi acolo şi sper că şi Jon”.

Categories
UFC

RELATED BY