Sursa foto: mmafighting.com

Johny Hendricks  esplică de ce a avut din nou probleme la cântar

 

Johny Hendricks este cunoscut pentru dificultăţile sale în a intra in categoría de greutate.

El a avut problema serioase în trecut cu cântarul. Când a urcat o categorie, am crezut că problemele lui s-au terminat, însă s-a întâmplat din nou. La cântarul dinaintea UFC Fight Night 112 a avut un kilogram peste limita superioară a categoriei. La o săptămână de la eveniment, Hendricks vorbeşte pentru Submission Radio despre motívele pentru care un a putut coborâ în greutate, menţionând că a avut probleme de sănătate.

“Miercuri s-a întâmplat ceva şi am început să am febră. Joi, vineri am stat în pat. E amuzant, îmi plac fanii, însă cred că sunt persoanele cele mai rău informate şi motivul pentru care spun asta este caă atunci când suntem bolnavi, ce facem? Dacă eşti bolnav, ce faci? Îţi iei o zi liberă – spune Hendricks”.

“Familia mea a fost bolnavă cu trei săptămâni înaintea meciului şi râdeam că mie nu mi-au dat. În mod impresionant, nu s-a întâmplat nimic. Până când am început să fac slăbire. M-am prezentat şi cred că aveam 7 kilograme peste categorie, luasem cam 5 kilograme de lichide en ziua aia iar în momentele alea un lupţi numai cu greutatea ci şi cu corpul tău. Poate  un e aşa de greu de făcut dar când eşti bolnav, este. Corpul un va renunţa la nimic şi ajungi în situaşia de a trebui să schimbi total în 48 de ore”.

Johny Hendricks  a pierdut prin TKO în faţa lui Tim Boetsch la UFC Fight Night 112.

Categories
Stiri

RELATED BY