Srsa foto: thesun.co.uk

După Mayweather, ’’The Notorius ’’vrea să lupte cu Nurmagomedov  în Rusia

În caz că ne întrebam care sunt planurile lui McGregor după meciul secolului cu Floyd Mayweather, curiozitatea ne-a fost satisfăcută.

După meciul de box cu neînvinsul Mayweather, indiferent de rezultat, McGreggor are un obiectiv aproape la fel de îndrăzneț.

Conform lui Dana White, The Notorious i-a cerut să lupte cu  Khabib Nurmagomedov tocmai la el acasă, în Rusia.

Se pare că în ciuada unor tentative eșuate, meciul de  titlu interimar la categoria ușoară dintre  Khabib Nurmagomedov și Tony Ferguson va avea loc în cele din urmă, câștigătorul urmând să-l întâlnească pe McGregor .

Conor este convins de victoria lui Khabib Nurmagomedov (numărul 2 în rankings, 24-0 MMA, 8-0 UFC), și se așteaptă să-l înfrunte într-un meci de unificare a centurilor odată cu revenirea în Octogon.

Dana White s-a arătat surprins și totodată impresionat de faptul că McGregor a solicitat în mod deosebit ca meciul să aibă loc în Rusia, țara natală a lui Nurmagomedov.

UFC nu a mai organizat niciun eveniment în Rusia în ultimii 24 de ani de existență, însă  această țară s-a remarcat prin  numărul mare de talente în sporturile de contact, dintre care Nurmagomedov  este fără îndoială cel mai titrat în MMA.

Nurmagomedov  se poate lăuda cu cel mai lung șir de victorii,  însă au existat și adversități în cariera sa.

Meciul împotriva lui Ferguson din UFC stabilit la categoria 155 lbs nu a mai avut loc din rațiuni medicale cauzate de scăderea severă în greutate a lui Nurmagomedov , pentru care acesta a fost transportat la spital.

McGregor a declarat în acel moment că Nurmagomedov  are multe de demonstrat înaintea unui meci de titlu, însă cel mai probabil, odată cu o victorie a acestuia asupra lui Ferguson, își va schimba opinia.

Dana White este sigur că Nurmagomedov  vs Ferguson va avea loc în viitorul apropiat, însă nu este nimic stabilit concret deocamdată.

În ceea ce privește Nurmagomedov  vs McGregor în Rusia, White s-a arătat destul de entuziast, spunând că tocmai această îndrăzneală și curaj al lui McGregor îl diferențiază de mulți alți luptători care au tendința să refuze fie meciuri, fie adversari.

Probabil că aceeași diferență de atitudine se reflectă și în conturile lui McGregor.

Categories
StiriUFC

RELATED BY