Sursa foto: ulficha.com

Bethe Correia crede că atrage mai mult public decât toate celălalte luptătoare UFC la un loc

Fosta challenger a centurii UFC, Bethe Correia, vine după un KO în faţa fostei campioane a categoriei 61.2 kg, Holly Holm, pe data de 17 iunie la UFC Fight Night 111.

Bethe a primit multe critici pentru KO-ul luat, pentru faptul că s-a întâmplat după ce a provocat-o pe Holm, care a rămas concentrată şi a reuşit să conecteze o lovitură de picior la cap, punând astfel punct meciului.

Într-un interviu pentru ‘MMAFighting’, Correia a afirmat că nu are leziuni serioase şi că o vom vedea lupând din nou în curând.

Bethe Correia: “Am ieşit din octogon cu gura sângerândă. Îmi simţeam dinţii că se mişcă. I-am cerut dentistei să mă evalueze dar total este bine. Nu voi sta departe de competiţie 6 luni. Hater-ii o vor vedea pe Bethe Correia că se întoarce şi va câştiga din nou. Câteodată, o înfrângere te face mai dornică, mai nerăbdătoare de a te întoarce, a câştiga şi a le incide gura hater-ilor”.

“De asemenea, cred că luptătoarele UFC sunt cele care mă urăsc cel mai tare. Mă urăsc, vor să mă înfrunte. Mă urăsc pentru că, chiar dacă ele câştigă sau pierd, eu sunt cea care atrag mai mult public decât ele tóate la un loc”.

Categories
UFC

RELATED BY