Sursa foto: thesun.co.uk

Conor  McGregor are șansa de a deveni cel mai bun luptător al planetei

Dana White a spus că ’’Dacă Conor McGregor îl face KO pe Mayweather, va deveni  cel mai mare sportiv din lume’’.

Conor McGregor este déjà unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume. Dacă ar reuși să îl învingă pe Floyd Mayweather prin KO în meciul de box stabilit pentru 26 August, președintele UFC  consideră că ar deveni cel mai mare luptător al planetei.

După 2 luni de speculații și negocieri, s-a decis că cei doi se vor întâlni pe 26 August la T-Mobile Arena din Las Vegas la categoría 70 kg în fața unui număr impresionant de spectatori.

Fără îndoială Mayweather este favoritul acestei lupte, și puțini au încredere în șansa lui Conor de a-i administra lui Mayweather prima înfrângere din 20 de ani de carieră în box.

White este de părere că McGregor îi poate pune reale problema lui ’’Money Maker’’, iar dacă va reuși să-l  învingă, mai ales prin KO, campionul UFC va ajunge la un alt nivel, și fără îndoială va deveni cel mai mare luptător al planetei.

Interesul pentru această luptă este incredibil, iar White estimează că se va atinge un record global pentru pay-per-view.

Președintele UFC l-a descris pe McGregor ca fiind un luptător care nu se teme să-și asume riscuri, oricând, oricum, oriunde. Inițial nu i-a acordat și lui Mayweather aceeași apreciere, însă și-a schimbat părerea.

Nu poate fi negat faptul că Mayweather  are o presiune enormă și foarte mult de pierdut în cazul unui rezultat nefavorabil.  După ce și-a clădit o carieră impresionantă, învingând boxeri de top de-a lungul timpului, o înfrângere în fața lui ’’The Notorious’’ ar fi o lovitură destul  de mare.

Din aceste motive, White îi admiră pe ambii luptători pentru faptul că au acceptat lupta.

White știe că Floyd iubește banii, însă este de părere că mai mult ține la a avea un palmares impecabil, mai ales după ce și-a anunțat retragerea, iar acest meci este o revenire mult așteptată de fanii săi.

Categories
MMA

RELATED BY