Sursa foto: twitter.com/search?q=%23mayweather

S-a anunțat data și locul pentru meciul anului

Comisia Atletică a Statului Nevada a aprobat ca meciul dintre McGregor și Mayweather să aibă loc pe data de 26 August la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Conform reporterului ESPN.com Brett Okamoto, decizia a fost aprobată în unanimitate.

Deși în urmă cu câteva zile promoterii lui Mayweather au declarat pentru ESPN.com că acesta intenționa să ceară o amânare, ieri au anunțat că s-au decis să respecte planul stabilit.

Comisia din Nevada va supraveghea meciul de box care îi are ca protagoniști pe campionul UFC al categoriei ușoare Conor McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC), care recent a tranziționat spre boxul profesionist și pe neînvinsul Mayweather (49-0).

Mayweather este cu siguranță unul dintre cei mai buni boxeri ai tuturor timpurilor, fiind multiplu campion al mai multor categorii înainte de retragerea sa de anul trecut.

Meciul cu McGregor este totodata și o revenire în ring pentru faimosul  ’’The Money Maker’’.

Directorul executive al Comisiei din Nevada a justificat faptul că a aprobat această luptă luând în considerare experiența lui McGregor în box.

După cum se știe, McGregor a aplicat recent pentru licența de boxer profesionist, și conform Comisiei din Nevada, acesta a și plătit o amendă redusă în urma unei altercații cu Nate Diaz în cadrul conferinței de presă pentru UFC 202.

Inițial Dana White intenționa să stabilească meciul pe 16 Septembrie, înaintea marelui eveniment Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin, însă în urma negocierilor data a fost schimbată.

Mayweather a râs de oferta inițială de 25 milioane $ a lui White, și i-a cerut lui Conor să își semneze separat înțelegerea.

White a anunțat recent că s-a ajuns la un consens cu McGregor și Maywheather cu privire la burse, campionul UFC urmând să primească 75 milioane $, spre deosebire de Maywheather care a semnat pentru 100 milioane $.

Recent s-a anunțat că White nu se mai ocupă de negocierile cu cei doi, partea lui McGregor fiind reprezentată de compania WME-IMG care au achiziționat promoția în urmă cu 11 luni. White a negat aceaste zvonuri.

Mayweather este reprezentat de managerul său Al Haymon, care se ocupa de multă vreme de contractele lui.

Categories
Fighting Sports

RELATED BY