Sursa foto: mmafighting.com

Wanderlei Silva – “Nu m-am dus la conferinţă ca să un îi fac ce i-a făcut Cyborg fetei ăleia”

Săptămâna trecută, legenda MMA Wanderlei Silva nu s-a prezentat la conferinţa de presă dinaintea evenimentului ‘Bellator NYC’ încadrul căruia va avea loc mult aşteptata luptă cu Chael Sonnen, pe 24 Iunie. În timp ce Bellator s-a grăbit să afirme că Wanderlei era bolnav, luptătorul a spus că a el luat decizia de a nu se prezenta la conferinţă:

“Adevărul este că nu m-am dus la conferinţă pentru că un am vrut să fac ce i-a făcut Cyborg fetei ăleia care a spus tâmpenii despre ea”.

“Nu ştiu ce se poate întâmpla când îl văd pe Chael. Sunt un profesionist dar tipul a întrecut măsura de atâtea ori în ceea ce mă priveşte” – a afirmat Silva pentru MMAjunkie.

Silva se făcea referire, cu siguranţă la incidentul din The Ultimate Fighter Brazil, unde s-a încăierat cu Sonnen. În urma incidentului, în care Sonnen a fost lovit în spatele capului de către unul dintre oamenii lui Silva şi brazilianul s-a rănit la mână, meciul dintre cei doi a fost amânat.

Silva a refuzat testarea anti-dopping aleatorie şi a fost scos din meci. UFC l-a ales pe Vitor Belfort ca adversar pentru Sonnen, care în cele din urmă a fost retras pentru că a fost depistat pozitiv la testul dopping.

Cei doi au fost suspendaţi din MMA iar la sfârşitul perioadei de suspendare au semnat cu Bellator care va găzdui meciul plănuit iniţial acum 4 ani.

Categories
MMA

RELATED BY