Sursa foto: mmamania.com / Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Mama lui Jon Jones a decedat, după o lungă luptă cu diabetul

Camille Jones, mama starului UFC Jon Jones şi a campionilor Super Bowl Arthur Jones şi Chandler Jones a decedat marţi în urma unei lungi lupte cu diabetul. Anunţul a fost făcut de către Arthur Jones pe reţelele de socializare

“Mama, te iubesc mult! Este greu să accept că mama nu mai este lângă mine şi s-a dus lângă sora mea în rai. Gata cu durerea şi suferinţa. Iţi mulţumesc pentru că m-ai făcut bărbatul care sunt azi! Vinerea şi sâmbăta asta vor fi cel mai dur weekend din viaţa mea. Vă rog să vă rugaţi pentru familia mea”.

Comunitatea MMA şi întreaga lume a sportului au început să îşi arate suportul pentru familia Jones.

Camille Jones a suferit de diabet, având un picior amputat cu o săptămână înainte de meciul lui Jon cu Ovince Saint-Preux la UFC 197 în Aprilie  2016.

Înainte de UFC 200, Jones a vorbit despre starea mamei sale:

“Este foarte greu pentru noi să o vedem pe mama că trece prin asta. A trecut prin multe şi ne rugăm pentru ea ca lucrurile să se îndrepte. În momentul de faţă, starea ei este stabilă, nu ar trebui să se înrăutăţească ci să se îmbunătăţească. Sperăm să fie din ce în ce mai bine”.

Jones a dezvăluit că din cauza bolii, mama sa şi-a pierdut vederea, motiv pentru care nu a mai fost lângă cuşcă la meciurile sale.

Categories
Fighting Sports

RELATED BY