Sursa foto: mmafighting.com

Gerard Mousasi nu este mulțumit de oferta UFC

În timpul show-ului UFC Tonight de miercuri, Gerard Mousasi s-a declarat nemulțumit de oferta celor de la UFC.

Originar din Armenia, Gerard Mouasi s-a mutat încă din copilărie în Olanda, unde și-a început cariera în domeniul artelor marțiale. Gerard este fratele mai mic al lui Gewic Mousasi, care de asemenea este luptător de MMA.

Contrar așteptărilor conform cărora luptătorul ar fi semnat un alt contract cu UFC, acesta a afirmat că încă nu a ajuns la nicio înțelegere cu faimoasa promoție, spunând despre oferta că pur și simplu nu este bună.

Mouasi s-a declarat nemulțumit și de faptul că mereu i se oferă doar meciul de co-main event, în timp ce palmaresul său și popularitatea l-ar putea recomanda pentru main-eventul galei și pentru o bursă mai atrăgătoare.

Mouasi și-a încheiat contractul precedent cu 5 victorii consecutive și s-a declarat interesat de o luptă cu Luke Rockhold, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ar fi interesat de un nou contract.

După ultima luptă din UFC 210 împotriva lui Chris Weirdman, Mouasi a continuat colaborare acu UFC. Acesta a avut o apariție promoțională în Singapore și a luat parte și la UFC Athlete Retreat în Las Vegas weekendul trecut.

Întrebat despre eveniment, el a profitat de ocazie pentru a-și exprima din nou nemulțumirea vis-a-vis de bursele oferite de către UFC. Luptătorul s-a declarat amuzat de faptul că Kobe Bryant vorbea despre o investiție de 100 de milioane de dolari, în timp ce sportivii prezenți  primesc 10.000 dolari , iar în cazul unei victorii, dublu.

Conform lui Mousasi, UFC are la dispoziție 6 saptămâni să revină cu o ofertă mai bună, în caz contrar, acesta se declară liber pentru orice alte oferte mai tentante.

Categories
UFC

RELATED BY