Conor McGregor este susținut de un fost campion WBO

Au existat destul de multe voci din lumea artelor marțiale care și-au exprimat public dezacordul cu privire la superfight-ul dintre campionul la box Floyd Mayweather (49-0) și Conor McGregor (21-3).

Legendarul Oscar de la Hoya chiar a îndemnat fanii boxului din toată lumea să nu sprijine și să nu ”cumpere acest circ”.

Fostul campion WBO al categoriei mijlocii și super mijlocie Steve Collins e de părere că cei care se declară total împotriva acestui meci sunt de fapt geloși că nu li s-a oferit lor șansa de a fi protagoniștii unui astfel de spectacol extrem de bine plătit. A mai spus că lupta dintre Conor și McGregor a creat un interes fără precedent, ceea ce îi determină pe mulți să critice din motiv de invidie.

Irlandezul Steve Collins îl susține pe Conor, și spune despre acesta că nu numai că are toate armele să îi facă față lui Mayweather, ci are și abilitățile și toate șansele să îi administreze prima înfrângere din carieră.

Collins a spus că el și fratele său Pascal, care conduce clubul Celtic Warrior, unde Conor s-a antrenat la începutul carierei sale, au discutat despre strategia de luptă pentru a-l înfrânge pe Mayweather. Collins și-a exprimat interesul de a lucra cu echipa lui John Kavanagh.

Rămâne de văzut în ce măsură experiența lui Collins îl va ajuta pe Conor în a se impune în fața neînvinsului Mayweather

Categories
Fighting Sports

RELATED BY