Sursa foto: ufc.com

Correia – “Holly  Holm este supraestimată”

În main-eventul de săptămâna viitoare, fosta campioană UFC a categoriei 61.2 kg – Holly Holm o va întâlni pe Berte Correia.

Înaintea meciului, Correia şi-a făcut publice părerile despre Holm într-un interviú pentru Daily Star, în care a numit-o pe fosta campioană supraestimată.

“Cred că a fost supraestimată iar asta este riscant pentru cariera unui luptător pentru că ajungi în meciuri în care un ar trebui să fii” – spune Correia, sugerând că reputaţia lui Holm a dus-o la meciuri cu adversare în faţa cărora abia poate să reziste.

“A trecut print-o înfrângere într-un meci dur şi nu a stat să se refacă şi să analizeze lucrurile la care trebuie să lucreze. A continuat. Acum ia alt meci riscant pentru cariera ei. După ce voi câştiga, va fi important pentru ea cum îi vor gestiona cariera. Dacă un vor avea grijă, s-ar putea retrage devreme”.

Deşi Holm susţine că are o stare psihică foarte bună, Correia spune: “Nu are cum să fie bine pentru că este după trei  înfrângeri. Ştiu că nu este în cea mai bună stare”.

 

Categories
Stiri

RELATED BY