Sursa foto: vothaut.vn

Cyborg  pierde bani în urma incidentului cu Magana

 

În urma altercației împotriva colegei sale de breaslă Angela Magana, Cris Cyborg a pierdut unul dintre sponsori.

GRRRL ,  un brand de echipament sportiv destinat femeilor a anunțat pe site-ul lor oficial că anulează contractul de sponsorizare cu Cyborg după ce aceasta a lovit-o pe Magana.

Compania a declarat că nu poate accepta o astfel de conduită, mai ales că incidentul a avut loc la doar câteva ore după  discursul ei în cadrul evenimentului lor.

GRRRL are printre reprezentanți și ambasadori ai brandului inclusiv fete foarte tinere de 6 ani și comportamentul lui Cyborg este în contradicție cu mesajul și obiectivul companiei, și anume acela de a promova armonia și unitatea între reprezentantele sexului frumos.

Compania a decis să pună capăt contractului de sponsorizare de 12 luni semnat cu Cyborg, nedorind ca altercația fizică în care a fost implicată să afecteze imaginea GRRRL.

Cyborg a fost citată de către Las Vegas Metropolitan Police Department pentru vătămare corporală după ce a lovit-o pe Angela Magana. Motivul gestului său a fost faptul că Magana a batjocorit-o public de mai multe ori, și inclusiv a râs de felul în care aceasta arăta într-o poza făcută cu ocazia unei vizite la un spital pentru copii cu cancer.

Autoritățile din Las Vegas urmează să ia o decizie cu privire la acest caz.

Cyborg a spus ieri prin intermediul rețelelor media că nu a fost plătită pentru apariția din acel weekend, și ca GRRRL se folosește de acest incident ca să nu-i plătească cei 7,500 $ pe care îi datorează, mai ales că a vândut multe bilete datorită discursului ei.

Categories
MMA

RELATED BY