Sursa foto: soulcentralmagazine.com

Holloway despre Aldo: Brazilia ar trebui să îl serbeze

Max Holloway a devenit campionul categoriei pană, weekendul trecut în Brazilia după ce l-a învins pe Jose Aldo.

În prima repriză, Aldo şi-a demonstrat viteza şi îndemânarea care l-au făcut campion mulţi ani la rând. În a doua repriză, Holloway a început să îi găsească ritmul însă meciul a fost răsturnat în repriza a treia când hawaianul l-a trimis la podea pe Aldo şi a continuat să lovească până când arbitrul Big” John McCarthy a anunţat finalul meciului.

În urma meciului, a început era Binecuvântatului, Holloway fiind noul rege al categoriei.

Cu toate acestea, Max recunoaşte realizările lui Jose Aldo şi îşi exprimă respectful faţă de acesta printr-o postare pe reţelele de socializare:

 

“Înfrângerea este parte din luptă. Sâmbăta trecută un schimbă nimic din performanţa lui.

Ăsta e un tip care a mers  la antrenament fără să fi mâncat nimic pentru că era foarte sărac. Ăasta e un tip care a dezvoltat categoría şi a devenit rege. Este un tip care a continuat să lupte pentru ceea ce deja obţinuse. Şi-a apărat tronul pentru o decadă. Pentru onoare. Pentru echipa lui, pentru concetăţenii lui. Este un tip care nu a început din pole position şi uite ce a obţinut. Brazilia ar trebui să îl serbeze. Acai cu lapte şi caju pentru toată lumea. Este un om măreţ şi Gloria lui va fi mereu o inspiraţie pentru mine şi pentru oamenii din Hawaii”.

Categories
UFC

RELATED BY