Sursa foto: bodybuilding.com

Georges St-Pierre – Mă întorc pentru a scrie o pagină de istorie

Fostul campion al categoriei semi-mijlocii – Georges St-Pierre anunţase că revine pentru a lupta pentru centura categoriei mijlocii cu Michael Bisping. După care, preşedintele UFC  Dana White a anunţat că meciul Bisping – St-Pierre a fost anulat pentru motivul că Geoges a suferit o lovitură la ochi, care îl va ţine în afara octogonului în cea mai mare parte a anului.

Michael este şi el accidentat la genunchi şi nu va putea concura pentru o vreme. Cu toate acestea, atât GSP precum şi Bisping sunt optimişti în ceea ce priveşte o întâlnire în cuşcă.

Într-un interviu pentru TSN, Georges a declarat că plănuieşte să îl învingă pe campionul englez care i-a întrecut recordul de luptătorul cu cele mai multe victorii din octogon – 20 de victorii, versus 19 victorii pentru GSP.

„El are cele mai multe victorii, aşa că nu vreau să câştige el. Înainte eu aveam cele mai multe victorii. El are una în plus. Îl voi învinge, voi câştiga şi alte meciuri. Pe urmă voi împlini 36 de ani şi va fi vremea să mă retrag”.

GSP a adăugat că se va întoarce în UFC petru a fi protagonistul unor lupte importante:

“Mă întorc să scriu o pagină de istorie. Vreau să fac ceva ce nu a mai fost făcut înainte, aşa că vreau să îl înving pe cel cu nume mare”.

Categories
MMA

RELATED BY