Sursa foto: si.com

  Dana White cumpară vile în Las Vegas pentru a  le demola

Președintele UFC Dana White a  cumpărat trei vile de lux  în faimosul Las Vegas anul trecut și se speculează că deja ar fi demolat una din ele.

Președintele UFC Dana White cumpără proprietăți de lux în suburbille exclusiviste ale Las Vegas-ului uitând complet aparent de  plata și tratamentul acordat atleților săi.

Las Vegas Review Journal a reportat că toate casele sunt la o distanță foarte mică una de cealaltă în Pine Island Court și totodată aproape de prima casă achiziționată de Dana ,casă ce a fost  cumpărătă de la co-proprietarul Frank Feritta (fost membru UFC) pentru prețul foarte mic de $1.95M în 2006,casa ce măsoară  aproape 6000 de metri pătrați.

Noile achiziții ale lui White sunt următoarele:

  1. Octombrie, 2016: 7700 metri pătrați: $1.8M
  2. Ianuarie, 2017: 5,500 metri pătrați $2.4M
  3. Martie, 2017: 4,700 metri pătrați:$2M

Ceea ce este mai interesant în cazul acestor achiziții este faptul că documentele orașului arată că permisele de demolare au fost emise pentru toate cele 4 case și a  fost reportat deja că una din ele a fost dărâmată luna trecută,  conform unul agent imobiliar.

Care sa fie scopul exact al demolării nu se știe, și de asemenea este neclar dacă o viitoare construcție este pregătită. Să fie oare vorba despre Kennedy Compound?

White a avut o parte mică de acțiuni în UFC și s-a dovedit a fi un profit mare în momentul în care acesta a  vândut anul  trecut magnatului de talente WME-IMG pentru suma record de $4.2 billions.

Acum acesta se află din nou în postura  de proprietar negociind să poată ocupa un loc important în companie.
Se pare că  e un drum lung de parcurs până la cele 2 milioane de dolari cu care Ferittas a  cumpărat promoția în 2011.

Categories
MMA

RELATED BY