Sursa foto: mmafighting.com

Sakuraba răspunde invitaţiei la UFC Hall of Fame

 

În timpul weekend-ului, la UFC 212, UFC a anunţat că legenda MMA Kazushi Sakuraba va fi introduce în UFC Hall of Fame pe 6 Iulie, alături de alte nume legendare, printre care Urijah Faber, Maurice Smith şi fostul matchmaker Joe Silva.

După anunţ, Sakuraba a făcut următoarea declaraţie:

 

Când mi s-a spus că voi fi inclus în UFC Hall of Fame, în primă fază am fost surprins.

Am intrat în octagon acum 20 de ani la turneul UFC’s Ultimate Japan şi un aş fi putut să visez la timpul acela că într-o zi voi fi invitat alături de alte legende în Hall of Fame.

Lupta aceea a fost foarte importantă pentru mine pentru că a fost prima mea luptă de MMA. Am continuat să lupt pe sáltele înconjurate de funii şi ai putea să spui că acolo mi-am construit cariera. Misiunea mea a fost un numai să devin cel mai bun ci şi să arăt lumii emoţia şi gloria MMA-ului.
Am dat tot ce am putut în sală pentru a mă perfecţiona şi a-mi perfecţiona tehnica şi a putea da fanilor spectacolul pe care îl merită. Cu această credinţă în inimă, şi cu acest scop al vieţii mele, un am încetat niciodată să-mi împing limítele.
În timpul procesului, dacă am influenţat cumva acest sport – MMA, cu siguranţă nu am făcut-o singur. Nu aş fi putut obţine nimic fără stimaţii mei adversary cu care am luptat cele mai dure meciuri, fără staff-ul care face evenimentele să se întâmple, fără mass media care ne spune poveştile şi, cel mai important, fără sprijinul fanilor.
Doresc să impart această onoare cu toţi cei implicaţi în artele marţiale japoneze, care prin Pride au ajutat la intrarea într-o eră nouă pentru sporturile de contact.

Categories
Stiri

RELATED BY