Sursa foto: youtube.com

WBA refuză să sancționeze meciul dintre Floyd Mayweather și Conor McGreggor

Lupta dintre Mayweather și starul UFC Conor McGreggor nu este privită cu ochi buni de către fanii boxului, și WBA și-a spus de asemenea punctul de vedere.

Președintele Gilberto Mendoza a anunțat că WBA nu va sanționa acest meci, catalogându-l drept o ’’paradă’’.

Această afirmație vine în completarea scrisorii deschise publicate de către Oscar de la Hoya, în care faimosul boxer a numit lupta dintre Mayweather și McGreggor un ‘’circ’’, îndemnându-i pe fanii boxului din toată lumea să refuze să ia parte la un asemenea eveniment care dăunează imaginii boxului .

Mendoza a mai spus că Mayweather ar fi putut face o alegere mai provocatoare pentru meciul de revenire, având în vedere palmaresul și titlurile deținute.

Mayweather deține 2 titluri WBA la categoria mijlocie și super-mijlocie, în timp ce McGreggor nu a luptat niciodată pe regulament de box profesionist. Deși este un luptător de MMA de top, experiența în box a lui McGreggor se limitează la nivel amator.

Deși este foarte puțin probabil să fie pus în joc vreun titlu sau centură, Comisia din Nevada a anunțat deja că vor sancționa lupta, iar Conor a aplicat deja pentru licența de boxer profesionist

Categories
Boxing

RELATED BY